3er Congrés Europeu de la Síndrome 22q11.2

Benvinguda

És un honor per l’Associació Catalana de la Síndrome 22q11.2 ser els amfitrions del 3er Congrés Europeu de la Síndrome 22q11.2. Els dies 16 i 17 de novembre del 2019 tindrem el plaer de donar la benvinguda a Barcelona als professionals de la salut més rellevants del món en assistència i investigació de la Síndrome 22q11.2 així com a famílies de tot Europa.

Desitgem que sigui un intercanvi d’informació i d’experiències tan fructífer com ho va ser en les dues ocasions anteriors a Brussel·les i a Dublín.

Localització

El Congrés tindrà lloc a les instal·lacions del Museu del Disseny de Barcelona a prop de la plaça de les Glòries. L’auditori del museu, amb capacitat per a més de 300 persones, ens permetrà gaudir de les conferències plenàries amb tots els requisits tècnics necessaris.

COM ARRIBAR-HI

Allotjament i desplaçaments

El Museu de Disseny de Barcelona està situat al centre de la ciutat, just davant de la parada de metro de la L1 ‘Glories’ (Línia vermella). Barcelona ofereix múltiples opcions d’allotjament. Els hotels més propers a l’edifici són:

Recomanem fer reserves amb suficient temps d’antelació donada l’alta ocupació per congressos i negocis a la ciutat.

Programa científic

Al link següent podeu consultar el programa preliminar. El congrès serà en anglès amb traducció simultània al castellà i al francès.

PROGRAMA

I en el següent enllaç trobareu un horari més detallat de les ponències que tindran lloc al congrés

HORARI DETALLAT DE PONÈNCIES

Registre

És necessari registrar-se per assistir al Congrés. Ho podeu formalitzar al link més avall. La inscripció inclou accés a totes les sessions, documentació i catering durant les pauses.

Dissabte dia 16 es celebrarà el sopar del Congrés, una nova oportunitat per relacionar-se amb d’altres famílies i/o professionals. El sopar serà a la Sala Hipòstila del Recinte Modernista de Sant Pau. La inscripció pel sopar és a banda i té un cost de 40€ per persona. Les reserves pel sopar s’han de realitzar en el moment del registre al congrès.

REGISTRAR-SE ARA